seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА ВАШИЯ САЙТ ЗА ТЪРСЕЩИ МАШИНИ/ GOOGLE – ЗА ДА СЕ ПОКАЗВАТЕ НА ПЪРВО МЯСТО В GOOGLE

От 2006 г. SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД извежда стотици уебстраници на първи места в Google и екипът на <a href="https://seo-optimizacia.bg/" title="seo оптимизация от фирма SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД“>SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД повишава онлайн сделките им. Ако желаете SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД да позиционира вашия уебсайт на водещи места в Google, значи сте на правилното място!

През 2017 г. с пазарната си капитализация от над $ 600 милиарда Google успешно изпревари Apple от първото място в класацията на най-доходоносните компании в света. И знаете ли как? С помощта на Adwords! За 2017 г. 86% от доходите на Google или $79 400 000 000 произлизат от уебсайтовете в AdWords. Това са вашите активи и капиталът на всички малки и големи компании, които не само дават пари на Google, но и придобиват потребители от това.

Каква е идеята на SEO оптимизацията?

Как страниците се показват на първи позиции? Страхотната новина е, че има доказан начин – SEO оптимизацията. Той е от полза за всяка страница, ще проработи и за вашия уебсайт. Този метод е seo оптимизацията.

За да покаже вашият сайт на първа позиция, Google се нуждае да открие в уебстраницата ключовите думи, по които посетителите ви проучват. Тези словосъчетания се налага да са в текста, в URL-адреса, в тайтъла, в дескрипшъна и в наименованието на изображенията. Освен описаните Google трябва да намери на магазина ви обемно, релевантно и периодично добавяно описание, както и линкове към уебсайта от други посещавани страници. Уебсайтът ви задължително трябва да работи с правилна структура, sitemap, micro data, robots.txt, ssl сертификат и т.н. Обобщено имате нужда да спазвате всички 252 стъпки, описани от колектива на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в книгата На първо място в Google.

Seo оптимизация 1 Качествена
Seo оптимизация

Какво сме постигнали до момента с помощта SEO оптимизация

Google ни препоръча да не даваме гаранция за първо място. Затова ние от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД смеем да заявим, че няма уебстраници, по които да сме работили 6 месеца и които да не се позиционират на първи позиции в Google.

Кога заставаш на първо място? След като всички други останат след теб! Вашият сайт ще се позиционира пред вашите конкуренти когато има добра SEO стратегия, най-много качествени входящи линкове, най-добра структура, страниците с най-добро съдържание, най-точно подбраните словосъчетания и най-регулярно обновяваното съдържание. Това не е мистерия, а напълно възможна работа, която професионалистите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД можем да свършим и за вас!

Но защо дигиталните продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?

Онлайн продажбите са от голямо значение за всеки бизнес! За 2017 г. 1 100 000 българи са закупували стоки онлайн, а закупените стоки за миналите 4 години са се повишили с 230%! И тези стойности ще продължават да растат докато застигнат до данните в САЩ, където 1 от всеки осем щатски долара е инвестиран за покупки онлайн!

Но дори и да не предлагате стоки онлайн, Google маркетингът е наложителен за вашия рейтинг – 72% от клиентите търсят информация в интернет преди да се решат да купят, дори и тя да е от определен магазин.

Вашите потенциални клиенти наистина отделят много време във Facebook, затова ползвайте и този канал за реклама. Но преимуществото на SEO оптимизацията е, че когато посетителят ви потърси в Google, той вече знае за нуждата от услугата и иска да намери от кого да го закупи – от вашия сайт или от конкурентен магазин.

Нашата задача е да доведем този потребител точно на вашата уебстраница! Независимо дали търгувате с стоки или услуги, без значение дали организацията ви е малка или голяма!

Seo оптимизация 2 Качествена
Seo оптимизация

Как да разберем дали работи SEO оптимизацията?

За да имате информация какво точно се изпълнява, всяка седмица ще получавате рапорт за промените по вашия уебсайт, а всеки календарен месец – отчет за промените по ясни правила за SEO оптимизацията: увеличение на трафика, подобрение на местата в Google, брой нови посетители, времетраене на посещенията, брой създадени и качени публикации, количество изработени външни линкове.

Seo оптимизация 3 Качествена
Seo оптимизация

Какво ще получите от SEO оптимизацията?

Ползваме идеите от 2006-та година и с тяхно съдействие сме извели стотици сайтове на първи места в органичните, безплатни класации на Google.

С тези похвати компаниите са намалили голяма част от разходите за AdWords, покачили са сделките си в пъти и са придобили много нови клиенти! Оптимисти сме, че професионалистите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД ще успеят да го постигнат и за вашия страница!

В някои ситуации вашата уебстраница може да има нужда от нещо друго, освен SEO оптимизация

Когато един уебсайт е на първи позиции в Google, там влизат много по-голям брой посетители, но това не е задължително да не генерира задължително и до по-голям брой сделки. Затова може да стане ясно, че не само вашата уебстраница има нужда от SEO оптимизация, но и моделът, по който правите бизнес също трябва премине през оптимизация – например да обогатите описанието на артикулите, сумите, обслужването или целия user experience. За всичко това SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД също може да ви съдейства.

Това звучи страхотно, но знаете ли, че само докато преглеждахте този текст за SEO оптимизация, в Google са се извършили над 25 милиона проверки и са индексирани най-малко 21 000 нововъведени страници. Конкурентите ви не спят! Недейте да спите и вие!

Професионалистите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД сме най-върлите оптимисти за това, че и вашият сайт може да се класира на първо място в Google.

Всеки проект е несравним и същото важи за всяка страница! Именно затова и вашата уебстраница се нуждае от несравнима SEO оптимизация и график, изготвена според компанията ви!

Пишете на екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Намерете ни на номер 0884 725 333 за безплатни съвети за вашата SEO оптимизация и ще обсъдим класирането и на вашата страница на първо място в Google с помощта на SEO оптимизация!

Изберете SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Seo оптимизация 4 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 5 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 6 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 7 Качествена
Seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА ВАШИЯ САЙТ ЗА ТЪРСЕЩИ МАШИНИ/ GOOGLE – ЗА ДА СЕ ПОКАЗВАТЕ НА ПЪРВО МЯСТО В GOOGLE
Каква е идеята на SEO оптимизацията?
Какво сме постигнали до момента с помощта SEO оптимизация
Но защо дигиталните продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?
Как да разберем дали работи SEO оптимизацията?
Какво ще получите от SEO оптимизацията?
В някои ситуации вашата уебстраница може да има нужда от нещо друго, освен SEO оптимизация

Вашият коментар