НЕКА ДА РАЗБЕРЕМ ДОКОЛКО СМЕ ЗАПОЗНАТИ СЪС НАСТОЯЩИТЕ СМАРТФОНИ?

Можем ли всички ние , да преминем през своя делничен и модернистичен ден, без смартфони? Ясен отговор на този въпрос задава световната статистика на общият брой ползватели на смартфони от 2014 до прогнозите за 2020 г.

Бройката на клиентите които имат смартфони осезаемо нараства от 2, 1 милиарда през 2016 г. на около 2, 5 милиарда през 1919 г., предвиждат специалистите. В настоящата година малко повече от 36% от населението на света употребяват смартфони, сравнение с 2011 г., в която този процент е едва 10. И ето защо , ще ви предложим фактори за тяхната популярност.

# ПРЕДПОСТАВКИ , РАБОТЕЩИ ЗА УВЕЛИЧАВАЩИЯ СЕ ИНТЕРЕС КЪМ СМАРТФОНА

поддържане на контакт с лична или професионална цел ;

експлоатация на множество типове апликации за онлайн поръчки или резервации;

помещаване на силни моменти или ситуации;

слушането на песни, от смартфона, ни носи жизненост, сила и положителни усещания .

НУЖНО Е И ДА СТЕ НАЯСНО И С RAM ПАМЕТТА, НЕОБХОДИМА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН

И не последна по значение , RAM паметта е основен критерий при смартфоните, за да помещавате колкото ви е необходимо mp3, игри, картинки и клипчета. 32GB е прилична стойност, въпреки че най-новите категории смартфони имат 64GB.

Разнообразие от смартфони 1
Разнообразие от смартфони

ПОЛЕЗНИ НАСТАВЛЕНИЯ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ ГРИЖЕЙКИ СЕ ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН

Веднага когато го купите, подберете калъф, пасващ идеално на вашият смартфон – това ще го предпази от драскане или възможно падане върху дисплея . Дизайна, също е от значение , вземете калъф, съответстващ на точно по вкуса ви и с него се чувствате комфортно , когато смартфона е в ръката ви;

Протектора, абсолютно е необходим елемент от грижата за смартфона – той пази екрана от белези и в някои моменти от леки намокрения ;

Внимавайте , запазете смартфона си от вода. Ако в един момент , попадне по-голяма капка или го облеете, моментално премахнете батерията, нека за час да изсъхне и чак тогава я върнете обратно .

Един път в месеца е необходимо да се осъществи изпълнен цикъл на заряд на батерията на смартфона. Това значи, че за смартфона ви е необходимо зареждане на 100% после да оставите батерията да бъде разредена до край, падайки до 0 и сам да изключи . По този начин ще съхраните живота на батерията за повече време ;

Запазете смартфона си чист – честото пречистване, преобрази дисплея наслаждение за вас и от което ще изглежда още по-представително. За да свършите това не се доверявайте на хартия, а само мека кърпичка, в друга ситуация, може да бъде нанесено непредвидено надраскване на екрана;

Дръжте смартфона си, всеки ден на едно и също място, когато сте навън. При влизане в магазин или друга обществена сграда, внимавайте ако го оставяте за кратко , някой би могъл да ви го вземе или открадне. Поради тази причина , не забравяйте да използвате FindMyPhone или този тип функция, при кражба или загуба .

Най-добрите оферти за смартфони 2
Най-добрите оферти за смартфони

ЗНАЕМ ЛИ ПО КАКЪВ НАЧИН ДА ПОДДЪРЖАМЕ НАШИЯ СМАРТФОН?

Ще ви представим определени основополагащи неща, които ще успеете и е задължително да вземете предвид , когато сте готови да запазите новия си смартфон и той да ви служи по-пълноценно и за дълъг предстоящ отрязък от време.

ИЗКУСТВО ОТ ТОНОВЕ ИЗБЛИКВАЩА ОТ ДИСПЛЕЯ НА ВАШИЯ СМАРТФОН

За екрана на смартфоните от голямо значение е нивото на цвета и яркостта, а не само разделителната им способност. Ако обърнете внимание , колко ярък е панела, това ще покаже и наситеността на тоновете – AMOLED панелите застават преди LSD, по тези критерии . Предимството на новите модели смартфони е, че те разполагат с висок, динамичен диапазон – HDR, проявяващ дори повече цветова гама .

Изключително качествени смартфони 3
Изключително качествени смартфони

ЗНАЕМ ЛИ КАК ДА ПРЕДЦЕНИМ КОЙ Е ПРИЛЯГАЩИЯТ НИ СМАРТФОН?

Огромният избор от смартфони по магазините, реално може да ни обърка , ето защо е удобно в случай, че поверим доверие на призната фирма в бизнеса , точно като ООД. Излагаме съществено важните напътствия , които специалистите от ООД съветват. Основни предпоставки за подбор на новия ви смартфон:

КАКВО ТРЯБВА ДА РАЗБЕРЕМ ЗА ТРАЕНЕТО НА БАТЕРИЯТА НА НАШИЯ СМАРТФОН

Не избирайте смартфон, с батерия, траеща с батерия, която издържа по-малко от 10 часа. В сайта на ООД, имате възможност да прегледате статия от смартфони, специфично изпробвани за дълготраен „живот“. Така ще сте наясно , кое устройство ще ви обещае защита и спокойствие – едно зареждане , за няколко дни.

КАКВА БИ МОГЛА ДА БЪДЕ ЗНАЧИМАТА ИЗГОДА ОТ СМАРТФОНИТЕ?

Смартфонът, в момента е един лек джобен компютър, имащ процесор, памет и елегантен дисплей, върху който можеш да потърсиш каквото ти е нужно . Без да се взима под внимание това къде се намираме , имаме шанса забележим , че хората на практика “живеят в“ самртфона си и постоянно търсят нещо, най-вероятно себе си. Думата смартфон е съчетание от английските smart и phone, като първата се превежда : интелигентен, умен, елегантен, находчив, бърз, прецизен – което реално конкретно пасва на спецификите на самртфона. Сега е момента представим базовите предимства от смартфона:

разговаряме с близки хора , възможно продължаващо часове или по работа търсим наши колеги ;

Проследяваме динамиката на делника , сърфирайки в социалните мрежи, откъдето сме постоянно на гребена на вълната с най-новите новости, статии и споделяния ;

Все по-често смартфоните са употребявани и в офиси на фирми, за ефикасна функция;

Когато ни писва от деловите отговорности, заедно със смартфона си, моментално и просто „се пренасяме“ в най-интересното ни приложение , за да се гмурнем в прекрасна музика ; да потопим в различна реалност , гледайки разчувстващ филм; да се отпуснем с комедийно предаване или поне за малко да се „разлеем“ в думите на приятен роман .

Смартфоните са наш приятел , когато сме гладни , независимо дали е 17.00 или 03.00 през нощта .

След като искаме да снимаме селфи, притежаваме значим момент от мястото на събитието ;

Преносимите ни компютри са значително по- тежки , съпоставено със смартфоните, които не само са практични , но влизат в джоба на дънките ни.

Намерете смартфони 4
Намерете смартфони

КАКВА ФУНКЦИЯ ИЗПЪЛНЯВА ОПЕРАЦИОННАТА СИСТЕМА НА СМАРТФОНА ЗА ПОЛЗВАТЕЛЯ

Разпознаваме две основни операционни системи при смартфоните – Android и iOS. Ако искате лесно да управлявате телефона си и да получавате най-иновативните актуализации на вашият софтуер, iOS е добър избор. Ако ви е необходима, по-голяма сигурност и индивидуалност, Android ще ви гарантира това.

Намерете най-добрите оферти за смартфони 5
Намерете най-добрите оферти за смартфони

ОНЛАЙН ПРОСТРАНСТВОТО ЗА ПОДБОР НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И НЕОБХОДИМИТЕ ЗА ТЯХ АКСЕСОАРИ

Влезнете в сайта на ООД и подберете смартфона, пасва на вашият стил на живот и нужди . Практичен, удобен и с страхотен външен вид е вашият смартфон, с него се чувствате себе си . Разгледайте още секциите в сайта ни пълни с предложения като:

телевизори

абсорбатори

микровълнова

фурна за вграждане

прахосмукачка

съдомиялни

инверторни климатици

климатици /цени/

конзоли

ютии

сокоизстисквачки

епилатори

хлебопекарни

плотове за вграждане

хладилници за вграждане

готварски печки

лаптопи

Прахосмукачки роботи

Аудио слушалки

Фотоепилатори

Кафемашини

Самобръсначки

Перални за вграждане

Сушилни

Бойлери

Таблети

Таблети

Качествени смартфони 6
Качествени смартфони
Каталог смартфони 7
Каталог смартфони
Разновидности смартфони 8
Разновидности смартфони
Най-добрите смартфони 9
Най-добрите смартфони
Каталог смартфони 10
Каталог смартфони
Качествени смартфони 11
Качествени смартфони

НУЖНО Е И ДА СТЕ НАЯСНО И С RAM ПАМЕТТА, НЕОБХОДИМА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН
ПОЛЕЗНИ НАСТАВЛЕНИЯ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ ГРИЖЕЙКИ СЕ ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН
ЗНАЕМ ЛИ ПО КАКЪВ НАЧИН ДА ПОДДЪРЖАМЕ НАШИЯ СМАРТФОН?
ИЗКУСТВО ОТ ТОНОВЕ ИЗБЛИКВАЩА ОТ ДИСПЛЕЯ НА ВАШИЯ СМАРТФОН
ЗНАЕМ ЛИ КАК ДА ПРЕДЦЕНИМ КОЙ Е ПРИЛЯГАЩИЯТ НИ СМАРТФОН?
КАКВО ТРЯБВА ДА РАЗБЕРЕМ ЗА ТРАЕНЕТО НА БАТЕРИЯТА НА НАШИЯ СМАРТФОН
КАКВА БИ МОГЛА ДА БЪДЕ ЗНАЧИМАТА ИЗГОДА ОТ СМАРТФОНИТЕ?
КАКВА ФУНКЦИЯ ИЗПЪЛНЯВА ОПЕРАЦИОННАТА СИСТЕМА НА СМАРТФОНА ЗА ПОЛЗВАТЕЛЯ
ОНЛАЙН ПРОСТРАНСТВОТО ЗА ПОДБОР НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И НЕОБХОДИМИТЕ ЗА ТЯХ АКСЕСОАРИ

Вашият коментар