матраци

Матраци Симеонов са най-доброто решение за всеки семеен кът

матраци Симеонов е сред най-избираните и доказали своето качество марки в сферата на спалните в България. В нейния каталог се намират най-различни видове и категории матраци – от с една страна, с две лица матраци и детски видове до групи матраци „Алое Вера“, „Lux“ и „Ванилия“. матраците от марката Симеонов осигуряват на купувачите качество от най-висок клас, както и най-висока степен на комфорт и почивка по време на сън. освен това, непрекъснатите нововъведения по отношение на производствените технологии, гамата от продукти и идейните хрумвания гарантират, че матраците Симеонов са напълно съобразени със съвременните стандарти и изисквания за здравословен и пълноценен сън. в текста по-долу ще говорим за безспорните предимства от избирането на матраци Симеонов за вашето семейно огнище.

Матраци Симеонов – главни продуктови раздели

Както подчертахме, фирма Матраци Симеонов осигурява впечатляващо богато многообразие от разновидности и сетове матраци. Освен класическите видове, нашият екип сме направили и наши си поредици матраци, предназначени за необходимостите и критериите на дадени платежоспособни лица. Ето и кои модели матраци ще откриете в сред разнообразните ни предложения:

Разнообразни размери

Едно от неопровержимите превъзходства на матраците произведени от Симеонов е това, че се произвеждат и в неочаквани размери при съществуване на молба или поръчение от даден клиент. Това е подходът ни да се зачитат индивидуалните желания за ширина, високост и каквито и да е размери на матрака. Това съобразяване е изключително съществено за достигане на максимални плюсове от клиента по отношение на комфорт, улеснение и пълноценен процес на спане.

матраци 1 Най-добрите
матраци

Със състав от дунапрен матраци

Компанията Симеонов също така има всякакви различни дунапренови артикули и Vitafoam матраци. Какво представляват техните качества и по-добри страни за клиента? Като за начало Vitafoam пенополиуретан е материал от пяна, който се влияе и потъва от теглото на човешкото тяло, но след това се връща към началното си състояние. Този елемент дава възможност за уникален комфорт на купувача докато спи. И това не е всичко, съдържащите дунапрен матраци имат и още качества, които почти сигурно са непопулярни за по-широката част от населението. Дунапрененият мек матрак притежава анатомични свойства със засилени функции, а по-твърдият дунапрен – силни ортопедични качества. Съдържащите дунапрен матраци , изработени от фирма Симеонов, са реализирани от най-качествени материали, и така успяват да останат на своето отправно положение и достойнства за повече време.

Двулицеви матраци

Нееднолицевите матраци пък са пригодени за всички видове легла и спални. Ако можем да се изразим другояче, нашите предложения в крак с времето легла и спални, окомплектовани с подматрачната рамка. Повечето от двулицевите матраци , израбитени от фирма Симеонов, дават възможност на потребителя и още едно предимство, което засилва колкото се може повече степента на удобство и комфорт по време на спане. А по-конкретно две страни за сън – зимна и по-скоро лятна, които могат да бъда избирани според настоящия сезон специфичните изисквания и вкусове на съответния човек.

матраци 2 Най-добрите
матраци

Едностранни матраци

Едностранните матраци обикновено се ползват за легла или спални, които нямат рамка, поставяща се под матрака. В случай че и спалното място у вас е съвпада с описанието, то еднолицевите матраци от компания Симеонов ще се перфектно решение за вас. Продуктите ни са с приложена рамка за под матрака и ще ви отърват от твърде много излишно време и усилия, свързани с нейното установяване и монтаж. Подматрачните рамки на произведението от нас еднолицеви матраци са изработени от материал от иглолистни дървета. Тяхно огромно превъзходство е фактът, че са подходящи за нагласяне на повдигащ механизъм, когато имаме предвид за легла и спални с такава възможност.

Разнообразие на артикули

възможността за избор на продукти от фирма Матраци Симеонов е страшно пълна и пасва на условията и желанията на широк кръг от потребители. В началото, в списъка ни могат да се намерят какви ли не видове матраци – едностранни и с две страни/ с две лицеви стани, за деца и предназначени за отгоре матраци, и дори във френски стил, използващи се за обзавеждане на вили. Като добавка, са определени известен брой колекции матраци спрямо употребените за производството им части и технологии. Измежду най-интересните серии са „Алое Вера“, „Бамбук“, „Lux“, „Ladybird“ и т.н. В следващия абзац от статията ще изследваме изчерпателно всички разновидности матраци от марката Симеонов и техните най-важни отличителни черти.

матраци 3 Най-добрите
матраци

Предназначени за хотели матраци

Фирма/ Компания Матраци Симеонов произвежда и и подходящи за хотели, които стават основно за хотелско обзавеждане. Те са максимално подходящо хрумване за мебелиране в хотелски комплекси, почивни станции. Основата им е сътворена от дървен иглолистен материал, носещ на продукта за спалня максимална устойчивост. Върху тази основа може да бъде положен както едностранен, така и матрак с две лица.

Горни матраци

Горният матрак е перфектен, в ситуациите, при които трябва да се справите с твърд матрак или старо неудобно легло. Слава богу, това не е единственото негово положително качество. Матракът за отгоре е способен и да бъде полезен за различни гостувания, на пикници на открито. Моделите от този раздел са изцяло съобразени с всички ваши изисквания ще ви предложат неповторим комфорт по време на сън.

матраци 4 Най-добрите
матраци

Мемори матраци

Тези са различни матраци , дело на фирма Симеонов,, за чието изработване е използвана пяна, която запомня извивките на тялото. Мемори пяната е модерен материал, който значително завишава усещането за спокойствието и усещането за неповторим комфорт през тъмните часове на деня. Тя намира приложение в направата както на едностранни, така и на двулицеви матраци. Ако изключим всичко друго, произведенията за спане, изградени от мемори пяна, са идеални за потребители с болки в областта на гърба. пяната с памет помага за това гърбът да бъде в идеална плоскост, както и да се даде гаранция равен комфорт за всяка зона на тялото. В допълнение, пяната с памет е и термочувствителна и ефикасно регулира температурата на тялото докато сме в състояние на сън.

Предназначени за деца матраци

Екипът на Матраци Симеонов обръщаме голямо внимание и на специфичните желания на дечурлигата. В този отдел са включени модели матраци, които са подходящи при деца и бебета. Детските и бебешки матраци Симеонов дават здрава и пластична основа, допринасяща за вярното развитие на цялостната детска опорно-двигателна система. Също така, те гарантират на дечурлигата максимално ниво на практичност в полза на здрав, приятен и максимално добър сън.

Допълнения за матраци

Естествено, сред артикулите на фирма Матраци Симеонов ще откриете най-различни аксесоари за вашия матрак. От защитни покрития и основи за матраци до възглавници, допълващи усещанията за неподправено удобство и комфорт в състояние на сън. Големият избор сред нашите продукти ще ви снабди с максимален релакс и почивка.

Спрете се на матраците от нашата компания и си припомнете истинската почивка по време на сън.

матраци 5 Най-добрите
матраци
матраци 6 Най-добрите
матраци

Матраци Симеонов са най-доброто решение за всеки семеен кът
Матраци Симеонов – главни продуктови раздели
Разнообразни размери
Със състав от дунапрен матраци
Двулицеви матраци
Едностранни матраци
Разнообразие на артикули
Предназначени за хотели матраци
Горни матраци
Мемори матраци
Предназначени за деца матраци
Допълнения за матраци

Вашият коментар