Детски рокли на „Точици“

Участвайте в играта на „Точици“

В случай че посетите в някои от фирмените магазини на фирмата в В страната и си купите някоя от пролетните ни детски рокли, дъщеричката ви има правото да участва в игра на флипер , директно в магазина. При печелене на необходимото количество точки, спечелвате още страхотни награди . Не забравяйте, че за бранда съветите на децата са от значение. Имате свободата да напишете родителски или детски обратен отговор за вече притежаваната от вашето дете рокля в страницата на „Точици“ в социалната мрежа .

Измислени с

Търсейки дрехи за облеклото на своето дете , родителят създава в него неповторимост. Поради тази причина е хубаво дечурлигата да се чувстват спокойни в безкрайните забавления и авантюри , но също така и неповторими в своята неповторимост. Новите сезонни концепции са измислени на базата на модерните иновации и мнението на купувачите , знаейки настоящите изисквания на променливия детски свят. Пролетния сезон ни предразполага да се прехласнем по виталност и фантазия от нюанси . Превърнете във фея своята малка принцеса с новата серия от детски рокли на марката .

Изненада на „Точици“

С пазаруването на всяка рокля от пролетната поредица на „Точици“ ви подаряваме, под формата на етикет от вътрешната страна, изненада – лепенка сглобяваща анимационен пъзел. Картинката е подбрана характеризирайки характера на роклята и детските вълнения в определената за носене възраст.

детски рокли 1 Голямо разнообразие от
детски рокли

Детския свят на „Точици“

„Точици“ е фирма производител на модни детски дрехи, играчки, аксесоари – всичко от което детето се нуждае . Вече над десет години продължават да удивяват с качествени и елегантни модели на задоволителни цени. Както всеки пролетен сезон и тази година новите тенденции са създадени от детски рокли за момичетата и спортно-елегантни костюми за младите мъже .

Детски рокли за бебета

От векове назад и до днешни дни роклята се приема за образец за женственост и грациозност . От най-ранна възраст по този начин успяват да ни научат да се чувстваме чудесните рокли . Роклите за бебета до навършени 2 години, са феерия от пъстроцветни цветни тонове с естествени материали , осигуряващи детското удобство . Добър избор са разновидностите на детски рокли с анимационни филмови звезди. Дрехата с Елза, точно както анимационната звезда , е широкоизвестна сред предпочитанията на децата . Несъмнено , имаме рокля и за симпатизиращите на другата екранна героиня – Ана. Роклята на Ана е от памучен плат и с украшения с къдри около вратлето . За най-голяма ефирност, е възможно съчетаване с тюркоазено сако. Страхотна идея за бебетата са искрящите детски рокли с цветя голи рамене. Свободно раздвижени и с закопчаващи се копчета от предната страна , тези модели са страхотни за неспирните летни забави .

детски рокли 2 Голямо разнообразие от
детски рокли

Загриженост и високо качество

Създадени изцяло в родината , с първокачествени оригинални материи и невероятни нюанси и неповторими детайли, детски рокли на „Точици“ са като част от вълшебен свят . При желание да надградите роклите с още аксесоари , можете да погледнете подаваните шапки, очила, чантички и украшения за коса, които са пълен синхрон с пролетните тенденции . Погледнете и най-новите пролетни серии мода за момчета .

Разгледайте и:

Бебешки рокли
Блузи за момичета
Детски рокли
Детски клинове
Бебешки клинове
Долнище за бебета
Детски долнища
Детски блузи
Бебешки дрехи
Детски якета
Детски раници
Детски дрехи за момичета
Детски анцузи
Бебешки играчки
Детски пижами
Бебешки бодита
Бебешки комплекти
Детски комплекти
Комплекти за изписване за момче
Комплекти за изписване за момиче

детски рокли 3 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 4 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 5 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 6 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 7 Голямо разнообразие от
детски рокли

Детски рокли на „Точици“
Участвайте в играта на „Точици“
Измислени с
Изненада на „Точици“
Детския свят на „Точици“
Детски рокли за бебета
Загриженост и високо качество

Вашият коментар