Забележителни съвети , които ще ви впечатлят за летните гуми

Сериозната значимост на летните гуми

Не буди съмнение , че летни гуми са една от най-концептуалните съставляващи части на колата и безусловна причина за това по какъв начин тя ще се държи на пътната настилка – летните гуми се радват на безмерно разнообразие, както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на дадените характерности . Статистиките сочат , вече повече водачи на автомобили търсят летни гуми онлайн и проявят желание да намерят нов сервиз, където по най-лесния вариант летните гуми да бъдат подменени .

Летни гуми от производителя Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 гарантират доста по-доброкачествено изхабяване на предпазителя и по-съкратен спирачен път на сухи и мокри пътни платна, помагайки на водачите да контролират ситуацията и да се радват на пътуването . Технологията Active braking на тези летни гуми повишава допирната повърхнина и сцеплението при спиране, ограничавайки спирачния път. При това , актуалната Grip booster система и лепилото от смола за лепкавкост, осигуряват усъвършенствано сцепление в моменти на спиране. Структурата на летните гуми е подсилена и съвместно с това олекотена. Гамата включва 41 типа от 17 до 20 инча.

Вижте каталога ни с летни гуми 1
Вижте каталога ни с летни гуми

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – любопитни неща относно производителя Dunlop

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са иновативните свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те показват чудесно сцепление и маневреност и обезпечават по-ускорено пресичане по тестовата отсечка. Тези летни гуми включват смес на предпазителя със смола за по-доброкачествено сцепление на сухо и незасъхнало; по-мащабни външни рамена за по-успешно сцепление в завой; скъсени спирачни повърхности , които скъсяват спирачния път, най-вече при висока скорост; жилава жичка на коланите, които осигуряват по-успешна обратна връзка с пътното платно и точно каране . Летните гуми Sport Maxx RT2 са безспорен специалист , щом като става дума за сцепление и прецизност на возенето – това ги поставя в позиция на прекрасен избор за моменти, в които се иска върхово представане и скоростна реакция. Летните гуми остават верни на философията на Dunlop “Forever Forward”, като демонстрират ангажимента на производителя да създава смайващо усещане от возенето . Гамата включва обхват от 17 инча до 21 инча.

Летни гуми от SYRON

Не е необходимо да се двоумите или тревожите за това какъв тип летни гуми да подберете , тъй като ние Ви представяме летните гуми на SYRON. С тях си подсигурявате спокойствие и класа. Летните гуми на компанията SYRON съдържат безкрай предимства достойнства на съответните условия пред останалите конкуренти. Очевидно е, че по някой път на пътната настилка има възможност да се случат изненадващи и неподходящи обстоятелства .

Намерете летни гуми 2
Намерете летни гуми

Летни гуми SYRON – вторични плюсове

Изключено е да не обърнем внимание и на наличието на още множество плюсове на летните гуми SYRON по отношение на техните конкуренти, а именно наличието на: четири обемни водни проводници , които дават гаранция за безопасността Ви при вече упоменатия аквапланинг; наклонени , кръговидни раменни повърхности, които се засягат незначително от улицата и с помощта на които се прецизира придвижването и се намалява заплахата от някакво обширно деформиране ; модерната сликова смес, която отпимизира шофирането на навлажнена и суха настилка; ефикасен дизайн, посредством който се осъществява еднакво разположение на напрежението при завой и права, което все пак от своя страна прави изтъркването на летните гуми по-равно . Летните гуми на марката SYRON включват други особени и съществени особености . Допирната плоскост на летните гуми, прецизираща отклоняването на водата; сместа на предпазителя, която спомага за по-задоволително сцепление в извънредни ситуации ; технологията , която намалява обезобразяването на повърхностите на предпазителя на летните гуми при стандартно натоварване и внезапно спиране – това са все неща, които вкупом с отбелязаните до този момент такива, правят продавача на съответните летни гуми изключително конкурентен и елитен, което от своя страна е предпоставката да се конкурира ефикасно с най-влиятелните марки в сектора като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и още много . Заслужава респект и факта, че при изработката на летните гуми на SYRON се употребяват много по-олекотени материали, което свежда тежината на летните гуми до нищожното . Това дава възможност за по-мащабен пробег и по-намален разход на гориво.

Огромно разнообразие от летни гуми 3
Огромно разнообразие от летни гуми

Летни гуми от набора на холдинга Maxxis

Maxxis е една от най-известните и резултатни компании в универсален аспект . Още от формирането си през 1967 година, марката се разширява постоянно в тон с най-съвременните технологии и течения на пазара, за да осигури спокойствието и безопасността на водачите . Различните разновидности  летни гуми на Maxxis включват специфични качества и преимущества . Част от летните гуми са със специфична конструкция, която ги превръща в особено стабилни , и имат относително дълъг живот, даже и при неравномерно изхабяване. При различни модели летни гуми Maxxis повечето ламели в ключовите канали и раменните повърхности подобряват сцепението при сняг и кал. Има и летни гуми с комфортен каркас, които отпимизират контрола и сигурността на пресечен терен.

Намерете най-добрите оферти за летни гуми 4
Намерете най-добрите оферти за летни гуми

Летни гуми Syron – водещи привилегии

Главно превъзходство на летните гуми на SYRON е, че в действителност с тях подчертано се ограничава евентуалността за пораждането на аквапланинг или по-достъпно казано, т.нар. хлъзгане по вода. Ситуацията е такава , тъй като летните гуми на SYRON са с много ограничени равнища на звук, лукс при управление , сцепление и поведение в завой. Сигурността на платното е най-важното нещо , от което има нужда един шофьор. В допълнение , SYRON са от онези компании , които вместват в индивидуалните си модели новата методика “COOLING EYE TEHNOLOGY”. Чрез нея гумата се охладнява като една особена защита против нейното загряване . Ефектът от това е, че летните гуми механически стават употребими за още по-голям пробег и забележителна устойчивост даже и при движение с сериозна скорост.

Летните гуми Cross 1 Plus – предимства за вашия автомобил

Летните гуми Cross 1 Plus състоят се по-стабилна смес на предпазителя и вече горепосочената система за добавъчно охладняване „Cooling eyes”, предпазваща от аквапланинг. Постройката на летните гуми Cross 1 Plus е отредена за огромна скорост, а самите те са подходящи и при неасфалтирани пътни настилки .

Вижте летни гуми 5
Вижте летни гуми

Летни гуми SYRON – видове

Видовете за леки и 4х4 летни гуми на производителя SYRON обхваща три специфични типа летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Като край на нашия материал

Ние от Летни гуми ООД сме представители на търговеца за нашата страна и ви предоставаме изобилие от доброкачествени и достъпни оферти ! Имайте вяра на офертите на Летни гуми ООД! Освен предложенията ни за летни гуми вижте още :

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Намерете най-добрите оферти за летни гуми 6
Намерете най-добрите оферти за летни гуми
Информация за летни гуми 7
Информация за летни гуми
Вижте летни гуми 8
Вижте летни гуми
Намерете най-добрите оферти за летни гуми 9
Намерете най-добрите оферти за летни гуми

Сериозната значимост на летните гуми
Летни гуми от производителя Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – любопитни неща относно производителя Dunlop
Летни гуми от SYRON
Летни гуми SYRON – вторични плюсове
Летни гуми от набора на холдинга Maxxis
Летни гуми Syron – водещи привилегии
Летните гуми Cross 1 Plus – предимства за вашия автомобил
Летни гуми SYRON – видове
Като край на нашия материал

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *