Разновидности интериорни бои и характерните им свойства

В подбора на интериорни бои и изграждането на цялостна концепция, първо трябва обстойно да се запознаете с предлагането и какви видове интериорни бои се продават . Дали стените ви да бъдат бляскави с метални отблясъци , да бъдат сатенено меки , пъстри наситени пастели или пък наподобяващи венецианска мазилка, главна роля имат интериорните бои. Планирайте визия коя разновидност стени си представяте . Интериорната концепция е смесица от въображението цел изобретяване на благоприятни среди за живот. По начина, по който хората прогресират , стават по-добри и преобразяват така и постройките , които обитават се нуждаят периодично от нещо ново , в течение с модите . Първоначалният избор в ремонта на дома е избора на нов тон интериорни бои за стените . Този процес се оказва не просто най- трансформиращия фактор , а и базата за планиране на нов интериорен дизайн. Важно е да сте информирани , че освен находчивите творчески решения и качественото изпълнение на плана от безспорно значение е и типа боя. Capbg последните пет години разпространява на българския пазар италиански бои и лакове , с доказано име и качество. Продуктите им са разпространени във всички вериги ремонтни магазини в държавата, а по време на изминалите две години търговските им обмени се повишават двойно. Компанията е способна да ни снабди разнообразен асортимент за който и да е тип повърхност .

Миещи бои

Друга подходяща концепция, която може да откриете в Capbg са миещите материали . Добра заравняваща способност и интензивно изсушаване я превръщат в съвместима за ръчно и машинно боядисване . Постига приветливост и придава финален щрих на концепцията. Боята е подходяща за съчетание с всеки тип базови стени и страхотна за композиция с други продукти , което ще направи обстановката разнообразна .

Невероятни интериорни бои 1
Невероятни интериорни бои

Изящество в концепциите

Личните ни нагласи и характер носят отличителна стойност в едновременно характера ни в живота, по същия начин и жанра във вътрешния дизайн . Особеностите на различните видове сгради се нуждаят отговарящите цветове бои . Във всекидневната прекарваме най-вече време с най-близките си . Свежите интериорни бои са високо препоръчителни и купувани . Детската стая би могла да бъде с по-разчупен интериор . Крещящите и провокиращи нюанси са магнит за светлина , следователно ако обичате светлината тези гами биха изглеждали идеално във вашата спалня . Точно местата, в които спим , обитаваме най-много време от денонощието. Поради това е важно тоновете да са в унисон с нашата същност . Червените нюанси най-силно се оприличават със страст , бодрост и динамика. Рядко използвани са за стените вкъщи , използвани повече за боядисване на нощни клубове . Виолетовото изобразява мистика , страст и извисеност . Идеално приложими интериорни бои за спални помещения, също и за спортни помещения . Синият цвят означава доверие, истина и яснота . Зеленото се определя като природа , растеж и здраве. Придава чувство за олекотеност и хармония . Пасваща боя за интериора на дневни, работни среди, училищни сгради . Жълтите багри навяват забавление , надежда , философия , просветление . Съответстващи на всеки с радостно излъчване в топлите ярки видове . По-тъмните бежово кафяви бои придават класа и лукс в осъществяването на интериора.

Каталог интериорни бои 2
Каталог интериорни бои

Колко пласта боя ни трябват ?

В почти всички случаи не може да бъде осъществено получаването на плътен цвят с поставяне само веднъж на боята. Във всеки случай е наложително второ или трето повторение за постигане на желания резултат . За тъмните бои два пъти са задоволителни , а за по-светлите три-четири. При условие че планът за интериора е личен, вие сте точно тези които много добре знаят как биха изглеждали добре слоевете материал.

Блестящ ефект Оточенто

Транспириращи интериорни бои, съдържащи в себе си смоли с метални съединения. Бояджийският материал е устойчив на огън , безопасен за хората и природната среда. Ефектът, който създава приляга и на строго официален , и на актуално разчупен модел . Сместа на Онточенто се поставя директно с бояджийски валяк дори и с мокра гъба.

Най-добрите интериорни бои 3
Най-добрите интериорни бои

Нанасяне на боята . С пистолет или четка ?

В случай че спрете своя избор на четка за нанасянето на интериорни бои, е нужно да предвидите възможността от зацапване . Намазването на материал винаги започва от горе на долу . Облепете с найлон тавана и пода, за да не ги изцапате . Пистолетът разбира се би могъл да бъде удобен вариант , най-често използван в интериорната визия на стари пространства . Поставя материала равно, което води до малък разход на багрила . Трябва да бъде направено плътно покритие на мебелите , затова не е препоръчително за ремонт на нови къщи и офиси .

Иновацията Енканто

Неоспорима актуалност в интериорните бои в Италия е Енканто. Направена на основна съставна единица – вода и с трансформиращи се от дневната светлина нюанси . Оползотворява се в широк спектър от пространства, с оглед на кадифения стил , който създава . Материалите на Енканто са последна новост в интериорни бои, все още стъпваща на българския пазар.

Вижте нашите интериорни бои 4
Вижте нашите интериорни бои

Други оферти от Capbg

Не пропускайте да погледнете стоките на марката за външни бои за повърхности , които ще изградят цялостната представа за вашия план . Вижте още:

бои и лакове за дърво
боя за дърво
грунд за метал
латекси
фасадни бои
цветни лакове за дърво
боя за дърво на водна основа
дишаща боя
безвредна боя
боя за детска стая
екологична боя

Най-добрите интериорни бои 5
Най-добрите интериорни бои
Каталог интериорни бои 6
Каталог интериорни бои
 интериорни бои 7
интериорни бои
Вижте нашите интериорни бои 8
Вижте нашите интериорни бои
Огромно разнообразие от интериорни бои 9
Огромно разнообразие от интериорни бои
Видове интериорни бои 10
Видове интериорни бои
Разнообразие от интериорни бои 11
Разнообразие от интериорни бои

Миещи бои
Изящество в концепциите
Колко пласта боя ни трябват ?
Блестящ ефект Оточенто
Нанасяне на боята . С пистолет или четка ?
Иновацията Енканто
Други оферти от Capbg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *