Какво трябва да разберем относно различните видове автогуми съобразно параметрите на автомобила ви

Автогумите със сигурност са едни от най-съществените детайли за всеки автомобил. Вашите автогуми играят решаваща роля за достигането на максимално улеснение и свобода при шофирането на колата , и осигуряването на защетеността, спрямо автогумите, както на шофьора , така и на всички околни . За да изпълните тези стремежи обаче, трябва да заложите на подходящите автогуми. В този материал ще посочим съществените фактори, които е препоръчително да бъдат разгледани под внимание при избирането им . В допълнение, ще ви предложим няколко ефикасни направления отнасящи се до следходните процеси по монтаж , така че всичко да премине по определено най-добрия и потвърден начин за вас.

Гарантирано качество

– високото ниво на автогумите и не само, присъстващи в брошурата на сайта ни, е сто процента. Всяка разновидност гуми се набавят направо от Германия и са на базата на най-модерните Евро стандарти за качество и безопасност при движение .

Добри цени

– в онлайн магазина ще откриете автогуми на страхотно ниски и подходящи за купувача цени. Доверените ни лица през цялото време проследяват вълните на нашия пазар в този смисъл , за да гарантира гарантирана изгода за сериозните ни клиенти .

Намерете автогуми 1
Намерете автогуми

Как да се спрете на точните автогуми?

Наложително е при търсенето на автогуми да се вземат под око няколко значително важни детайли и характеристики . Тези съображения ще ви бъдат полезни да узнаете кои са най-подходящите и съответстващи автогуми за вашето возило. Те стартират от размера и различните индекси на автогумите, и стигат до подробности като тяхната цена и роля. В следващите редове натекста ще ви стане ясно онова, което трябва ви се изясни за споменатите съображения , изпълняващи съществена роля в процеса на търсене .

# Значими критерии , които да вземе предвид в избора на автогуми

Размер – размерът разбира се е една от първите характеристики, които е необходимо да се предвидят . За всяка една кола съществува уместен размер автогуми, обичайно посочен в нейното ръководство . Не забравяйте да вижте това упътване и се съобразете с оказаните в него параметри. Закупуването на неприлягащ за вашето превозно средство размер автогуми може да бъде последвано от няколко недобри действия при управление, като например висока консумация на горивна течност, стържене при завои и т.н.

Товарен и скоростен индекс – два индеска , които също са от съществено значение в процеса на намиране на автогуми. С какво по-точно се свързват те? Товарният индекс е показател за тежестта , която тази автогума е възможно да поеме. От друга страна пък скоростният индекс улавя до краен предел вероятна скорост за определената автогума. Или казано с други думи , товарният и скоростният показатели извеждат крайностите при въртенето на определените типове и модели автогуми, с които който и да е водач е задължен да се придържа.

Функция – под „функция“ разбираме в какви пътни условия редовно ще се прилагат точните автогуми. Различната ситуация на пътното платно изисква и разнородни методи и качества от позиция на автогумите. Автогумите, обозначени за шофиране в градски условия , сигурно дават гаранция за по-лека консумация на гориво и максимално кратък спирачен път. Ако нерядко пътувате по магистрали или други главни пътища, основни за подбора на автогуми са тяхната стабилност на високи скорости, доброто сцепление с пътната настилка и идващият от него комфорт при шофиране .

Стойност – напълно допустимо колкото по-хубави автогуми смятате да сложите на вашето превозно средство, толкова по-висока цена ще е нужно да платите за тях. Въпреки това помислете в детайли за кой модел автомобил са ви необходими , в какви условия ви се налага да го шофирате и какви детайли на автогумите са от належащо значение за вас. Така ще можете да имате възможно най- подходящото и задоволително за вас съотношение между цена и качество при избора на автогуми.

Изключително качествени автогуми 2
Изключително качествени автогуми

Различните условия изискват различни автогуми – функция и предназначение

Различните месеци от годината се определя със своите особености определящи температурата и метеорологичната обстановка в заобикалящата ни среда . И даденостите на автогумите е нужно изцяло да съответстват на точно тези времеви условия. Конкретно заради тази перспектива на пазара се предлагат зимни и летни автогуми. Всеки тип от двата е определен да отговори на случващото се природно действие и пътна обстановка. Естествено съществуват и всесезонни автогуми, които до определена степен отговарят на свойствата на зимните и летните разновидности . Нека да погледнем по какво точно се разграничават един от друг споменатите видове.

Нашият каталог с  автогуми 3
Нашият каталог с автогуми

Автогуми – работата по монтажа

Напълно логично след покупката на чисто нови автогуми, е време и за прикачването им към своето превозно средство. Пристъпвайки към това също има няколко полезни процедури, които би било полезно да следвате . Прочетете кои могат да бъдат те в продължението на статията :

оставете грижата на специалисти – монтажът на автогуми е действие, което е нужно да се извършва само и единствено от монтьори, работещи в автомобилни сервизи. Не се опитвайте да осъществявате опити сами , защото всяка лошо монтирана автогума е вероятно впоследствие да бъде причина за много неприятни неприятности по пътя.

задните автогуми в много добро състояние – задните колела в повечето случаи не се обвързват с кормилното управление на автомобила, което прави сцеплението с пътя още по-деликатно . В този ред на мисли е необходимо отзад да се монтират по-новите или намиращите се в най-добро състояние автогуми със сигурност гарантиращи ефективен контрол върху автомобила и отстраняването на опасните възможности при управление .

Изключително качествени автогуми 4
Изключително качествени автогуми

Ускорено получаване

– доставката на продуктите от сайта ни стандартно се случва още в рамките на следващия работен ден. Евентуално ако вашият тип гуми не съществува в склада ни и се налага сега да бъде внесен от Германия, интервалът е до 10 работни дни.

Заповядайте да видите офертите ни за автогуми

Вижте предложенията на сайта ни и се спрете пасващите автогуми за вашият автомобил ! Вижте и другите ни предложения:

гуми
Автогуми
зимни гуми
Летни Гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Намерете най-добрите оферти за автогуми 5
Намерете най-добрите оферти за автогуми
Нашият каталог с  автогуми 6
Нашият каталог с автогуми
Намерете автогуми 7
Намерете автогуми
Огромно разнообразие от автогуми 8
Огромно разнообразие от автогуми
Качествени автогуми 9
Качествени автогуми

Гарантирано качество
Добри цени
Как да се спрете на точните автогуми?
Различните условия изискват различни автогуми – функция и предназначение
Автогуми – работата по монтажа
Ускорено получаване
Заповядайте да видите офертите ни за автогуми

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *