Хиалуроновите филъри са новото начало за вашия външен вид

В битката за красива и съхранена кожа на лицето и тялото основно решение са хиалуронови филъри. В клиника Хиалуронови филъри ООД повече от седемнадесет год. правим възможно да изглеждате и да изпитвате удовлетвореност , създавайки начин за справяне с всеки касаещ външността и кожен проблем , а хиалуронови филъри са между най-резултатните решения за стабилно здравно състояние и визия . Човешките ни организми естествено образуват хиалуронова киселина, благодарение на която се запазва свежестта на кожната обвивка , а с развитието на съзряването изграждането на хиалуронова киселина се забавя драстично . От това следва, че кожата претърпява загуба на обем и еластичност , а това ни кара да изглеждаме застарели и изнурени . Нашият опит и високата ни квалификация ни мотивират да прилагаме на пазара само първокласни стоки и услуги .

Безобидни ли са хиалуроновите филъри?

Безобидността на хиалуроновите филъри зависи от системата им на поддържане в помещенията, снабден ли е с необходимия документ за ползване продуктът и предимно от метода на инжектиране и подготовката на специалиста , а също така и в зависимост дали се прилагат всички предписания преди поставяне . От важно значение е да споделите с вашия лекар за всички лекарства , които приемате , а също така и за моментното си здравно положение и ако сте болни от дълготрайни заболявания . Съблюдаването на тези пунктове е необходимо за безвредните ефекти след поставяне на хиалуронов филър.

При грешно поставяне на хиалуроновите филърите и неспазване на препоръките на консултанта по здраве , е възможна риск от неочаквани съпротивителни отговори като инфектиране , подпухване или оток . Дори при най-нищожното съмнение за алергични последици след получаване на хиалуронов филър, по най-бързия начин се свържете с вашия дерматолог !

Най-добрите хиалуронови филъри 1
Най-добрите хиалуронови филъри

Плюсовете на хиалуроновите филъри

Хиалуроновите филъри остават най-скоростният начин за подобряване на положителните показатели на кожната тъкан . Успех се забелязва до три денонощия след инжектирането на филъра.

Сред някои от най-големите преимущества на хиалуроновия филър е, че следствията могат да траят от 6 м до 18 месеца . Също така процедурата с хиалуронови филъри не е необратима и е безредна за здравето .

Хиалуроновите филъри на Хиалуронови филъри ООД помагат за:

• Възобновяват редуцирания мащаб на обема

• Активизират изграждането на свеж колаген

• Изравняват нежните черти

• Хидратирането на кожата

А най-големият плюс на хиалуроновия филър е…

И в допълнение , сред някои от най-ценните предимства на хиалуроновия филър е, че не е задължително да отлагате належащите си задания , защото не е необходим период на възвръщане към обичайния ритъм . Може да извършите интервенцията и да възвърнете житейския си ритъм , в мига след този момент. Като имаме предвид и че за имплантирането на хиалуронов филър ще е добре да се разделите с едва час-два .

Типове  хиалуронови филъри 2
Типове хиалуронови филъри

Кои ваши форми ще измени хиалуроновият филър?

• Оформяне на скулите

• Силуетът и обемът на горната и долната устна

• Частта под устните – анатомичния белег под челюстта и контур

• Областта под очите

• перорални бръчки ,известни и като „линии на смеха“ – около пероралния орган

• Вдлъбнатите бръчки „пачи крак” – около очите

Какво да предприемем преди терапията с хиалуронов филър?

За да се избегне риска от синини/хематоми при третирането с хиалуронов филър:

1. Стойте на страна от употребата на Аспирин ,а също и други лекарствени средства , предназначени за разреждане на кръвната течност минимум няколко дни преди прилагането върху кожата на хиалуронов филър;

2. При положение че имате предразположеност към зараждането на херпес симплекс в областта , избрана за прилагане на процедурата , би било добре да взимате за профилактика Ацикловир 3х1 лекарствена таблетка дневно от датата преди процедурата с хиалуронов филър за 3 дни ;

3. Процедурата по поставяне на филър е неподходяща за очакващи раждане и откърмващи жени;

4. Тридесет дни преди и след извършването на процедурата с хиалуронов филър не се препоръчват интервенции на зъбите и устната кухина .

Вижте хиалуронови филъри 3
Вижте хиалуронови филъри

Какво е терапията с хиалуронов филър?

От голямо значение е да изясним , че хиалуроновите филъри могат да бъдат поставени на различни по вид кожна тъкан и близо всяка една възраст . Процедурата е бърза и дори приятна . точката на вкарване се обезболява с лидокаин упойка във вид на козметичен балсам или се прилага хиалуронов филър с добавено съдържание на упойващо средство .

Потърсете експерт за третирането с хиалуронови филъри

Ако сте открили, че лицевото ви изражение загубило обема и блясък си , хиалуроновата киселина най-доброто решение за вас. Доверете се на експертите на Хиалуронови филъри ООД за съвет и започнете своята система за възвръщане на младежкия вид на кожната обвивка с хиалуронови филъри. Прегледайте и останалите ни предложения…

хиалуронови филъри

ботокс

хайфу лифтинг

криолиполиза

микронидлинг 

лазерна епилация

лечение на акне

премахване на стрии

химичен пилинг

премахване на целулит

плазмолифтинг 

радиочестотен лифтинг

Изберете хиалуронови филъри 4
Изберете хиалуронови филъри
Вижте нашите хиалуронови филъри 5
Вижте нашите хиалуронови филъри
Видове хиалуронови филъри 6
Видове хиалуронови филъри
Видове хиалуронови филъри 7
Видове хиалуронови филъри
Изключително добри хиалуронови филъри 8
Изключително добри хиалуронови филъри
Изключително добри хиалуронови филъри 9
Изключително добри хиалуронови филъри

Безобидни ли са хиалуроновите филъри?
Плюсовете на хиалуроновите филъри
Хиалуроновите филъри на Хиалуронови филъри ООД помагат за:
А най-големият плюс на хиалуроновия филър е…
Кои ваши форми ще измени хиалуроновият филър?
Какво да предприемем преди терапията с хиалуронов филър?
Какво е терапията с хиалуронов филър?
Потърсете експерт за третирането с хиалуронови филъри

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *