Дрехите Jack and Jones – известни в целия свят, но не и в България – информация за дрехите Jack and Jones

Знаете ли за страхотните дрехи jack and jones? А производителят , която представя дрехи jack and jones по принцип ? Неглижирайки това, че в България тя да не е сред най-популярните , си определено си струва да се запознаеш по-добре с нейните артикули и да намериш най-удачните сред тях, които подхождат на собствения ти стил и светоусещане !

В първите години дрехите Jack and Jones са били най-вече дънки

В годините след създаването на компанията , дрехите Jack and Jones са предимно дънки, тъй като денимът вече е трайно установен на чуждестранните ниши и се предлага в всякакви вариации. И до днес , дънките се продават в многообразни цветове и отенъци, избелени , по-малко или повече накъсани , по впити към краката и дупето, от вида „skinny fit“ и “slim fit”, обичайните видове „regular fit“ и т.н.. Това е и начинът, по който брандът успява да си спечели позиции в световен мащаб и да си спечели мястото до другите големи производители на дънково облекло. Напоследък , компанията налага на пазара серията дрехи Jack and Jones Jeans Intelligence, която преосмисля главната насока на дънковите облекла и цели те да бъдат по-достъпни за всеки джоб. Основното , на което държи , е преди всичко първокласното качество, грабващият модел и добрата изработка.

Намерете дрехи Jack And Jones 1
Намерете дрехи Jack And Jones

Колекцията дрехи Jack and Jones Vintage Originals

Дрехите Jack and Jones Originals са вдъхновени от градската поп култура – стилът е интересен и много различен , от начина на обличане струи веселие, а вдъхновението за тях е от най-съвременните тенденции . Те са висококачествени и комбинират в себе си комбинация от цветове и начини на обличане, които ти дават шанса да пресъздадеш абсолютно всяка визия по начина, който на теб ти харесва ! Дрехите Jack and Jones Originals са безцеремонни и смели , подходящи за хората , които не се страхуват да се откроят сред тълпата . Насочени са към иновативните мъже , които често съчетават всякакви начини на обличане в елементите и орнаментите на облеклото си. Колекцията Jack and Jones Originals предлага многоцветни дрехи, като щамповани тениски , блузи за всеки ден , спортни блузи с качулка и цип и дънки .

Серията дрехи Jack and Jones Premium

Дрехите Jack and Jones Premium се основават на изчистена кройка и се отличават с бляскави облекла и модели , познати като „икони“ в обществото. Прекрасно разпознаваемата класика е комбинирана с актуални акценти , от модерните течения.

Ефектни дрехи Jack And Jones 2
Ефектни дрехи Jack And Jones

Стилът дрехи Jack and Jones Tech

Колекцията дрехи Jack and Jones Tech се стреми да представи максимален комфорт за всекидневието , без, разбира се, да прави компромис с високото качество на материалите , приложими за тяхната изработка . Тъкмо сред тези дрехи Jack and Jones спадат моделите за спорт на бранда, които навярно ще предизвикат интереса ти ! Инспирирани от активния начин на живот , който хармонира между спорта, модата и облеклото за всеки ден, дрехите Jack and Jones Tech са подходящи за всякакви климатични условия през отделните сезони . Те ще се понравят на мъжете , които държат на добрата изработка и удобството , обичат спорта , но не са склонни да пренебрегнат добрата визия. Всички дрехи Jack and Jones от тази определена линия подхождат на дейности навън и в парка, а прибавените орнаменти са иновативни и имат за цел да те подпомогнат максимално , когато си в точно такава среда .

Колекцията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing

Дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, също като на първоначалните дънкови облекла на марката , акцентират на качествената изработка и първокласния модел. Те са вдъхновени от достоверния винтидж стил, правят отново избелените продукти, сякаш минали през многократни изпирания , кръпки, зашити върху първоначалните парчета, от които е направена дрехата , което прилича на кръпки. И с името си, моделите дрехи Jack and Jones се свързва с един особен времеви период , а в изработката си се опитва да хване истинската душа на дънките. Дрехите Jack and Jones от тази серия предлагат първокласно качество , добавени своеобразни и уникални , сами по себе си, елементи , за да пресъздадат най-добрата винтидж визия с вплетени в нея тренди детайла. Почитайки традициите в в тази насока, дрехите Jack and Jones Vintage Clothing създават облекла , които ще допълват визията на смелите мъжки личности , предпочитащи почитатели на типичното за този период.

Изберете дрехи Jack And Jones 3
Изберете дрехи Jack And Jones

Линията дрехи Jack and Jones Core

Дрехите Jack and Jones Core ще те пренесат в градската улична култура . Традиционни за тях са наличието на много графики , подобни на графити , които се използват при изработката им, и иновативните елементи . Използваните тъкани са висококачествени , а основните цветове – класически, за да могат орнаментите да изпъкнат по-контрастно. Колекцията дрехи Jack and Jones Core съчетава формалната и всекидневната визия чрез продукти , като „anti-fit“ дънки, блузи с къс ръкав с нарисувани картинки, характеризиращи културата на улицата, суитшърти , обувки и тънки пуловери. Иновативният вид на дрехите Jack and Jones бива постигната благодарение на изрязани шевове и други технически детайли , малка палитра от цветове, естествени нюанси, съчетани с дръзки, отличаващи се цветове, които хващат окото и безсъмнено не остават без внимание. Колекцията дрехи Jack and Jones Core отговаря на търсенията на младите мъже , които се интересуват от трендовете в модата. Градският начин на живот и активният начин на живот ясно се вижда, като се съди по визията им .

Каталог дрехи Jack And Jones 4
Каталог дрехи Jack And Jones

Понастоящем дрехите Jack and Jones са преминали през пет самостоятелни линии

От основаването си до наши дни дрехите Jack and Jones са преминали през пет самостоятелни линии на бранда – дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, дрехите Jack and Jones Premium, дрехите Jack and Jones Originals, дрехите Jack and Jones Core и дрехите Jack and Jones Tech. Заедно, всички те целят да съберат на едно място всички оутфитове, вкусове и идеи , но се разграничават помежду си , за да са подходящи за всички предпочитания и начини на обличане.

Открадни нещо за своята визия

Успяхме ли да привлечем интереса ти ? Искрено се надяваме да бъде така ! Дрехите Jack and Jones са направени с много внимание към употребяваните платове и създадените детайли , за да обхванат различните визии и специфичната индивидуалност, която да ти понрави и да подбираш сред многото оферти. Компанията истински си струва да бъде оценена и в България по начина , по който се е наложила и в другите страни .

Погледнете и всички наши модели и сетове дрехи :

обувки Jack & Jones
маратонки Аdidas Адидас
маратонки Jordan
анцузи Nike
тениски Nike

Ефектни дрехи Jack And Jones 5
Ефектни дрехи Jack And Jones
Намерете най-добрите оферти за дрехи Jack And Jones 6
Намерете най-добрите оферти за дрехи Jack And Jones
Ефектни дрехи Jack And Jones 7
Ефектни дрехи Jack And Jones
Оферти за дрехи Jack And Jones 8
Оферти за дрехи Jack And Jones
Ефектни дрехи Jack And Jones 9
Ефектни дрехи Jack And Jones

В първите години дрехите Jack and Jones са били най-вече дънки
Колекцията дрехи Jack and Jones Vintage Originals
Серията дрехи Jack and Jones Premium
Стилът дрехи Jack and Jones Tech
Колекцията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing
Линията дрехи Jack and Jones Core
Понастоящем дрехите Jack and Jones са преминали през пет самостоятелни линии
Открадни нещо за своята визия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *