хладилници

Хладилниците – трябващи и все по-умни

Вече не ни прави впечатление мълчаливото присъствие на хладилниците у дома, и понякога ни убягва фактът каква ценност са и се досещаме колко са ни необходими в деня, в който нещо спре да работи както трябва. Тогава първоначално се гневим, после се паникьосваме, и за завършек си припомняме, че нито сме поддържали хладилниците си, нито сме сме се обезпокоили , виждайки „знаците“,, които са подавали, че нещо не е наред. Е, налага се хората си закупуват нови хладилници. Ако и вие сте на този важен етап от живота си, екипът ни е насреща, за да ви съпроводим в пътя към купуването на хладилници, до разглеждането на всеки детайл и купуването по електронен път.

При положение, че ви трябват чисто нови хладилници, професионалният ни екип е насреща . Нека започнем и да ви дадем няколко любопитни факта.

Как да размразите хладилници

Обикновено новите хладилници разчитат на технология, с помощта на която сами се размразяват . Това става с помощта на специален изход, през който излиза размразената вода и се излива в специално легенче, а след това преминава в пара. Ако искате, имате възможност да почистите отвора и специалното легенче, за да съдействате за по-дългото съществуване на новите ви хладилници.

хладилници 1 Голямо разнообразие от
хладилници

При нас ще намерите всякакви хладилници

В богатия ни асортимент ще откриете хладилници с разположена горе или долу камера, хладилници , произведени с една врата, Side by Side хладилници, хладилници , които са удобни за вграждане и, естествено, витрини с хладилен ефект. Както с всеки наш артикул, и в този случай сме гледали да демонстрираме продуктите на колкото се може повече производители, за да предоставим максимално разнообразие за всеки. Нормално, и при хладилниците предлагаме всички възможности за филтриране от онлайн магазина ни, позволяващи резултатите да са по-точни. Тяхната идея е всеки търсещ да избира точно какви продукти да му излизат.

Вижте шест храни, които няма да се чувстват комфортно в хладилници

Въпреки че сме свикнали да държим всичко в хладилниците, оказва се, че съществуват неща, които не бива да прибираме на студено. Все пак, ако желаем да запазим свежия вид и всички полезни качества. Потърсихме информация и ще ви дадем шест продукта, които всички ние прибиаме в хладилниците, но за които е много по-добре да бъдат оставени намира. Това са те:

1. Овкусена салата – случва се да не успеем да изядем салатата. И редочно, за да не отиде в кофата, предпочитаме да я приберем в хладилниците. Грешка! Уви, свежестта на салата ще изчезне, а и рискуваме да „ароматизираме“ хладилниците гадно.

2. Домати – в случай че държите на качеството на доматите, както и на специфичния им вкус, дръжте ги извън хладилниците, най-добре ги дръжте на стайна температура.

3. Хлебни изделия – истината е, че хлебните изделия, които се съхраняват в хладилниците, по-бързо съхнат.

4. Авокадо – ако не стои в хладилниците, авокадото ще узрее идеално и ще се запази за по-дълго време.

5. Чесън – неговото място не е в хладилниците, а на проветрение.

6. Мед – по-добре изкарайте опаковките с мед от хладилниците и ги наредете на рафта.

хладилници 2 Голямо разнообразие от
хладилници

Какви са препоръчителните температури за оптимална работа хладилниците

Чудили ли сте се каква трябва да е температурата във всяка кухня, например, за да е нужно хладилниците, намиращи се там, да работят ефективно? Ето и отговора – най-добре е температурата да е е между 10 и 30 градуса по Целзий. Тогава хладилниците „преживяват“ перфектно и съответно са с най-висока ефективност.

Трябват ви хладилници или друг тип техника? Потърсете ни веднага!

Всичките ни специалисти са на разположение на всеки ваш въпрос или ще ви снабдят с най-добрия съвет за хладилниците. Ако се затруднявате да изберете кой от вашите фаворити хладилници да занесете у дома, не сте сигурни какви са плюсовете им спрямо други или просто имате желание да разясните нещо, изобщо не се чудете, а ни се обадете. Съществуват много варианти – решението е ваше. За въпроси по отношение на хладилници или друг вид техника ще ни откриете на 0893 51 20 36, имейл: sales@topmarket.bg и Skype: topmarket.bg, а ако мислите, че въпросът ви са предназначени за експертите ни по мебели – телефон: 0899 92 57 41, имейл: mebeli@topmarket.bg и Skype: topmarket-mebeli.

Щом като хладилниците са удобни ефикасни, вече са енергоспестяващи и някои дори са смарт , редно е хората да помислим върху отношението си към тях. Трябва да усетим полезността от нов хладилник и полезните страни за живота ни, които дава. Погледнете хладилниците в Top Market и се снабдете с този, който ви е спечелил. Не забравяйте да видите и нашите:

спални комплекти
уреди за вграждане
секции
модулни кухни
кухненски комплекти
матраци
готварски печки
бойлери
инструменти

хладилници 3 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 4 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 5 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 6 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 7 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 8 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 9 Голямо разнообразие от
хладилници

Хладилниците – трябващи и все по-умни
Как да размразите хладилници
При нас ще намерите всякакви хладилници
Вижте шест храни, които няма да се чувстват комфортно в хладилници
Какви са препоръчителните температури за оптимална работа хладилниците
Трябват ви хладилници или друг тип техника? Потърсете ни веднага!