летни гуми

Всичко за летните гуми – Autobox

Безсъмнено е, че летните гуми са една от най-основните съставляващи части на колата и безусловна причина за това по какъв начин тя ще се позиционира на пътното платно – летните гуми се радват на безкрайно многообразие, както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на определените особености. Опитите сочат, вече много водачи на автомобили търсят летни гуми онлайн и желаят да намерят съвременен сервиз, където по най-удобния начин летните гуми да бъдат сменени.

Летни гуми SYRON

Безсъдържателно е да се чудите или тревожите за това какъв тип летни гуми да вземете, понеже ние Ви представяме летните гуми на SYRON. С тях си подсигурявате спокойствие и класа. Летните гуми на компанията SYRON съдържат немалко предимства преимущества на съответните условия пред другите съперници. Очевидно е, че от време на време на пътната настилка има възможност да се случат ненайдени и лоши ситуации.

Летни гуми Syron – основни достойнства

Важно предимство на летните гуми на SYRON е, че фактически с тях подчертано се ограничава вероятността за пораждането на аквапланинг или по-достъпно казано, т.нар. хлъзгане по вода. Ситуацията е такава, понеже летните гуми на SYRON са с много ограничени равнища на звук, лукс при возене, сцепление и поведение в завой. Сигурността на шосето е най-значимото нещо, от което има нужда един водач. При това, SYRON са от онези фирми, които включват в собствените си модели новата технология “COOLING EYE TEHNOLOGY”. Чрез нея гумата се охладнява като една особена протекция против нейното нагряване. Последицата от това е, че летните гуми механично стават използваеми за още по-голям пробег и солидна здравина даже и при управление с голяма скорост.

летни гуми 1 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми SYRON – вторични достойнства

Не можем да не обърнем внимание и на наличието на още редица достойнства на летните гуми SYRON по отношение на техните конкуренти, а именно наличието на: четири обширни водни тръби, които дават гаранция за спокойствието Ви при вече отбелязания аквапланинг; полегати, кръговидни раменни повърхности, които се засягат незначително от пътната лента и посредством които се прецизира возенето и се намалява заплахата от някакво сериозно деформиране; модерната сликова смес, която прецизира движението на неизсъхнала и суха настилка; резултатен дизайн, посредством който се реализира умерено разположение на напрежението при завой и права, което все пак от своя страна прави изтъркването на летните гуми по-равно. Летните гуми на марката SYRON съдържат други особени и сериозни свойства. Допирната повърхнина на летните гуми, прецизираща извеждането на водата; сместа на предпазителя, която спомага за по-доброкачествено сцепление в изненадващи ситуации; технологията, която редуцира деформирането на повърхностите на предпазителя на летните гуми при обикновено претоварване и внезапно спиране – това са все неща, които купом с изредените по-рано такива, правят предложителя на въпросните летни гуми изключително съревнователен и висококачествен, което от своя страна е причината да си съперничи сполучливо с най-известните компании в сферата като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и още много. Заслужава уважение и обстоятелството, че при създаването на летните гуми на SYRON се употребяват много по-фини материали, което свежда тежестта на летните гуми до минимални стойности. Това дава възможност за по-масивен пробег и по-малък харч на гориво.

летни гуми 2 Най-добрите
летни гуми

Летните гуми Cross 1 Plus

Летните гуми Cross 1 Plus включват по-плътна смес на предпазителя и вече отбелязаната система за вторично охладняване „Cooling eyes”, пазеща от аквапланинг. Постройката на летните гуми Cross 1 Plus е отредена за сериозна скорост, а самите те са годни и при неасфалтирани пътни ленти.

Летни гуми Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 гарантират чувствително по-добро износване на предпазителя и по-кратковременен спирачен път на сухи и мокри улици, съдействайки на водачите да държат под контрол ситуацията и да се любуват на пътуването. Системата Active braking на тези летни гуми подобрява допирната повърхност и сцеплението при спиране, ограничавайки спирачния път. Допълнително , модерната Grip booster система и лепилото от смола за лепкавкост, обезпечават усъвършенствано сцепление в моменти на спиране. Конструкцията на летните гуми е подсилена и заедно с това олекотена. Гамата съдържа 41 размера от 17 до 20 инча.

летни гуми 3 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми Maxxis

Maxxis е една от най-големите и резултатни марки в международен аспект. Още от формирането си през 1967 година, компанията се разширява непрекъснато в тон с най-модерните технологии и направления на пазара, за да осигури удобството и безопасността на водачите. Разнообразните модели летни гуми на Maxxis са съставени от разнородни качества и плюсове. Някои от летните гуми са със специална структура, която ги прави особено трайни, и имат относително дълговременен живот, даже и при неравномерно износване. При други модели летни гуми Maxxis повечето ламели в ключовите проводници и раменните блокове подобряват сцепението при сняг и кал. Същестуват и летни гуми с комфортен каркас, които отпимизират контрола и солидността на пресечен терен.

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са новите свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те проявяват образцово сцепление и маневреност и гарантират по-ускорено прекосяване по тестовата отсечка. Тези летни гуми включват в себе си смес на предпазителя със смола за по-добро сцепление на сухо и мокро; по-обемни външни рамена за по-добро сцепление в завой; къси спирачни блокчета, които съкращават спирачния път, предимно при висока скорост; пластична нишка на коланите, които гарантират по-благоприятна обратна връзка с пътното платно и прецизно движение. Летните гуми Sport Maxx RT2 са безспорен експерт, когато става дума за сцепление и прецизност на шофирането – това ги конституира като съвършен избор за ситуации, в които се изисква върховно представане и бърза реакция. Летните гуми остават верни на концепцията на Dunlop “Forever Forward”, като показват обещанието на производителя да създава завладяващо усещане от шофирането. Гамата включва размери от 17 инча до 21 инча.

летни гуми 4 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми SYRON – модели

Продуктовата гама на леки и 4х4 летни гуми на производителя SYRON съдържа три особени вида летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

В заключение

Ние от AutoBOX сме представители на фирмата за България и ви предоставаме много първокачествени и достъпни възможности! Разчитайте на офертите на AutoBOX! Освен нашите предложения за летни гуми прегледайте и: различните ни видове зимни гуми; акумулатори; автобомилни масла; антифириз; греси и течности; добавки; чистачки; автолампи; аксесоари и други.

летни гуми 5 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 6 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 7 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 8 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 9 Най-добрите
летни гуми

Всичко за летните гуми – Autobox
Летни гуми SYRON
Летни гуми Syron – основни достойнства
Летни гуми SYRON – вторични достойнства
Летните гуми Cross 1 Plus
Летни гуми Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летни гуми Maxxis
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2
Летни гуми SYRON – модели
В заключение